27.11.2020

Novosan tuo markkinoille suomalaisen innovaation Woshion, joka mahdollistaa käsien pesun ilman viemäröintiä ja vesiliitäntää

Ekologinen suomalaisinnovaatio on helppo asentaa, käyttää ja ylläpitää ja se toimii ilman viemäröintiä tai vesiliitäntää.

Novosan tuo markkinoille suomalaisen innovaation Woshion, joka mahdollistaa käsien pesun missä vain. Käsienpesupiste Woshio ei tarvitse viemäröintiä eikä vesiliitäntää – pelkkä sähkö riittää. Laite on liikuteltava ja muunneltavissa kohteen mukaan.

Woshio voidaan sijoittaa mihin tahansa paikkaan ruuhkaisista kauppakeskuksista juna-asemille ja lentokentille. Messukeskukset, koulut, liikuntakeskukset – sinne missä käsipareja riittää.

”Innovaatio on saanut alkunsa yli 10-vuoden kokemuksestamme julkisista WC-tiloista. Tiedämme että harva vaivautuu pelkän käsienpesun vuoksi WC-tilaan, joita muutenkin pidetään epähygieenisinä paikkoina. Päätimme suunnitella käsienpesupaikan, joka löytyy helposti matkan varrelta ja on kaikkien saatavilla. Käsien pesu on paras tapa ylläpitää hyvää käsihygieniaa ja taistella viruksien leviämistä vastaan. Etenkin nyt.”

Hanno Airas 
Founder

“Innovaatio perustuu useaan suomalaiseen patentoituun teknologiaan, menetelmään ja rakenteelliseen ominaisuuteen. Woshio on edelläkävijä teknisiltä ominaisuuksiltaan eikä mitään vastaavaa ole tarjolla koko maailmassa. Liikuteltava käsienpesupiste – perustoiminto uudella tavalla ajateltuna ja helposti tarjolla.”

Sauli Suomi
 
Founder

Woshion ulkomuoto kuvastaa skandinaavista muotokieltä parhaimmillaan, ja sen materiaalit on valittu huolella kestämään kovaa julkista käyttöä ja kulutusta.

Tutustu lisää Woshion ominaisuuksiin osoitteessa: www.woshio.fi
Sivustolla julkaistaan viikoittain lisää tietoa tuotteesta.

Yhteydenotot Woshio-käsienpesuratkaisuihin liittyen:

Hanno Airas
Novosan Oy
Toimitusjohtaja, CEO
Puh. +358(0)50 5717672
hanno.airas@novosan.fi

Lähempää tuttavuutta Woshion kanssa?