30.04.2021

Vastasimme kysyntään – Woshio-käsien- pesupiste mahdollistamassa kesän 2021 yleisötapahtumia!

Woshio panostaa entistä parempaan käsihygieniaan – nyt myös ulkona.

Sisätiloihin soveltuvan käsienpesupisteen rinnalle on kehitetty ulkokäyttöön sopiva versio, Woshio Offroad.

Kotimaisen Woshio-käsienpesupisteen innovaatio perustuu patentoituihin veden kierrätystekniikoihin. Woshio ei vaadi viemäröintiä tai vesiliitäntää – pelkkä sähkö riittää. Lisäksi Woshio säästää vettä. Yhdellä tankillisella saadaan jopa 40 000 käsienpesua, jolloin vettä säästyy noin 150 000 litraa.

”Keskustelu Helsingin kaupungin kanssa osoitti, että kysyntää ulkokäyttöön suunnitellulle käsienpesupisteelle löytyy todella monesta paikasta ja tapahtumasta. Aloitimme mallin kehitysprojektin ja nyt Woshio Offroad -käsienpesupiste on mahdollistamassa tulevan kesän 2021 ulkotapahtumien parempaa käsihygieniaa.”
Hanno Airas, Woshio Finland, Founder

Woshion materiaalit on valittu huolella kestämään kovaa käyttöä ja kulutusta

Offroad-ulkomallissa on säänkestävä verhoilu ja murtosuojattu rullaovi, jolla laite saadaan suojattua, kun sitä ei tarvita. Automaattinen hana ja saippua-annostelija ovat kosketusvapaita ja näin ollen erittäin hygieenisiä ja helppokäyttöisiä. Offroad-malliin on mitoitettu kaksi allaspaikkaa. Woshio-käsienpesupisteeseen voi valita myös matalamman allaspaikan lapsille ja liikuntarajoitteisille.

”Uusin mallimme – ulkotiloihin suunniteltu Offroad korostaa erityisesti Woshion muunneltavuutta ja helppoa sijoiteltavuutta juuri sinne, missä ihmisvirrat liikkuvat. Käsienpesun tarjoaminen ulkotiloissa ei koskaan ennen ole ollut yhtä helppoa. Kysyntä ratkaisuamme kohtaan on ollut odotusten mukaisesti suurta ja meillä on nyt ilo esitellä tämä mallistomme tulokas.”
Sauli Suomi, Woshio Finland, Founder

Woshio n’ go!

Lähempää tuttavuutta Woshion kanssa?