08.12.2020

Suomalainen innovaatio mahdollistaa käsienpesupisteet kaikkialle julkisille paikoille

Ekologinen suomalaisinnovaatio on helppo asentaa, käyttää ja ylläpitää ja se toimii ilman viemäröintiä tai vesiliitäntää…

Suomalainen innovaatio Woshio tarjoaa mahdollisuuden pestä kädet vedellä ja saippualla – missä tahansa paikassa

Innovaation erikoisuus perustuu patentoituun veden kierrätystekniikkaan, eikä se vaadi toimiakseen viemäröintiä tai vesiliitäntää. Näin talotekniikka ei aseta rajoitteita laitteen asentamiselle. Woshio koostuu moduuleista ja optimaalisen ratkaisun löytämiseksi se voidaan muokata juuri tilan vaatimuksiin sopivaksi: rivimalli soveltuu seinän viereen, jonomalli leveiden käytävien keskellä käytettäväksi ja suuremmat yhdistelmät isompien ihmismassojen käyttämiin auloihin, esimerkiksi lentokentille.

Woshioon voi tutustua ensimmäisenä kauppakeskus Sellossa 11.12.2020-10.01.2021 

Woshio-käsienpesupiste tullaan näkemään ensimmäisenä kauppakeskus Sellossa, Espoon Leppävaarassa. Kauppakeskus Sellossa ymmärrettiin heti Woshion ainutlaatuisuus ja mahdollisuus tarjota asiakkailleen enemmän vaihtoehtoja parempaan käsihygieniaan. Paikan löytyminen kauppakeskuksessa oli helppoa, sillä Woshio tarvitsee vain sähköä toimiakseen. Woshio sijoitetaan keskeiselle ja helposti löydettävälle paikalle kauppakeskuksen 1. kerrokseen, liukutasojen läheisyyteen Finlaysonia vastapäätä.

Woshio on ainoa laatuaan – vastaavanlaista käsienpesupistettä ei ole koko maailmassa

”On mahtavaa saada kauppakeskus Sello projektiin mukaan ja innovaatiomme ensimmäiseksi kohteeksi. Sello on hyvä esimerkki jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan kehittyvästä kiinteistöstä. Sellossa on aina pyritty kuuntelemaan asiakkaiden palautetta ja huomiomaan heidän toiveensa toimintaa suunniteltaessa. Sello on myös hyvä esimerkki siitä, miten Woshio-tuotekonsepti muokkaantuu juuri sille valittuun paikkaan.
Olemme toimineet julkisten vessojen parissa jo yli yksitoista vuotta ja vuosien varrella – koronasta riippumatta – keskusteluissa on usein noussut esiin käsienpesumahdollisuuksien vähyys julkisilla paikoilla. Woshion myötä näitä on helppo lisätä.” 
Hanno Airas, Woshio Finland, Founder

Business Finlandin tuki mahdollistajana

”Oli todella hienoa, että Business Finland näki Woshion potentiaalin ja lähti tukemaan kehitystyötämme. Meillä on nyt tarjolla palvelutuote, joka on jo herättänyt kiinnostusta maailmalla. Tavoitteenamme on kytkeä myös muita innovatiivisia suomalaisia yrityksiä mukaan projektiimme. Yhteistyöllä meidän on helpompi viedä suomalaista osaamista maailmankartalle.” 
Sauli Suomi, Woshio Finland, Founder


”Business Finland lähti kesällä tukemaan Novosan Oy:n kehitysprojektia, koska esitelty keksintö kuulosti todella lupaavalta. Puoleltamme on ilo huomata, että kehitysprojektin tuloksena on syntynyt tuotteistettu innovaatio, joka omaa jopa kansainvälistä potentiaalia. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan Woshion tarinaa.” 
Kari Hiltunen, Chief Advisor, Business Finland


Kauppakeskus Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja on Suomen toiseksi suurin kauppakeskus. Sellossa on lähes 170 liikettä ja palvelua. Kävijöitä Sellossa on vuosittain 24 miljoonaa ja kokonaismyynti vuodessa on noin 400 milj. euroa. Sellon omistavat Keva, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.
www.sello.fi
Sellon kauppakeskusmanageriyhtiönä toimii Realidea Oy.

Haastattelut ja tiedustelut:

Hanno Airas
CEO, Novosan Oy
+358 50 571 7672
hanno.airas@woshio.fi

Lähempää tuttavuutta Woshion kanssa?